RAWCHA RECEPT 1. Raw Veganský Kaviár

Dnes Vám nabídneme náš recept a to tentokrát na Rawcha Veganský Kaviár, který budete moci ochutnat u nás restauraci na poledním menu společně s nekonečnými Raw variacemi a dezerty.

Zpět na recepty

Recept na Rawcha Kaviár. Dnes Vám nabídneme náš  recept a to tentokrát na Rawcha Veganský Kaviár, který budete moci ochutnat u nás restauraci  na poledním menu společně s nekonečnými Raw variacemi a dezerty.

Recept je nenáročný až středně náročný, ale záleží na Vašem odhodlání. Většinou je úspěchem k vašemu snažení u čehokoli 🙂

– Jedno Avokádo bez pecky 🙂

Těsto místo pecky avokáda 🙂

– Hrstičku mandlí. Namočte a vysušte mandle a umelte si z mandlí mouku
– Hrstičku Namočte a vysušte lněná semínka a umelte si ze lnu mouku
– Hrstičku aktivovaného lahůdkové droždí
– Sůl

Omáčka do těsta 🙂 Vše rozmixujte v mixéru na ani jemno ani hrubo
– Červená paprika
– 2 stonky řapíkatého celeru
– 3 česneky bez středu
– 1 červená cibule
– 7 tablet spiruliny ( nemusí být )
– 7 lžic Fermentované Coconut Amino omáčky nebo tamari omáčka

Všechny mouky a droždí smícháme s omáčkou do těsta a utvoříme hmotu, kterou vyplníme otvor po pecce z avokáda .

Hráškový Krém umixujte v mixéru do jemného krému a uděláme první vrstvu na alá mandlovou pecku :

– Hrst namočených raw, bio kešu
– Hrst hrášku
– Půlku česneku bez středu
– Sůl
– Vodu

Dýňový Krém v mixeru umixujte do hladká a uděláme druhou vrstvu:

– Malá dýně Hokaido bez slupky a pecek nakrájená na jemné kousky
– Jedna Cibule šalotka nebo červená cibule
– 6 lžic kokosového olej
– Sůl

Kaviár, celý recept završíte chia kaviárem, který potom můžete posypat jemně nakrájenou papričkou a petrželkou, aby jste váš kaviár rozehráli barvami :

Zpět na recepty